•  kindergarten
  • Mrs. Davis' Kindergarten Schedule

     

     

    7:45-8:10-Second Steps (25 minutes)

    8:10-8:35-RTI Math/ELA (25 minutes)

    8:35-8:45-Read aloud (10 minutes)

    8:45-9:00-Reading Minilesson (15 minutes)

    9:00-10:05-Math/Calendar (65 minutes)

    10:05-10:45-Writing (40 minutes)

    10:45-11:30-Lunch/Recess

    11:30-12:05-Social Studies/Science (35 minutes)

    12:05-12:55-Specials

    12:55-1:10-Words Their Way (15 minutes)

    1:10-2:10-Guided Reading and share (60 minutes)

    2:10-2:25-Recess (15 minutes)

    2:25-2:40-Snack/Pack up (15 minutes)

    2:40-Dismissal

Last Modified on August 16, 2019